Шукати в цьому блозі

вівторок, 12 квітня 2022 р.

(13.04.2022) Українські національні страви.

 Good morning, children! How are you?

It's spring. It's April, 13. It's Wednesday. It's cool (прохолодно), rainy (дощовито), windy (вітряно) and gloomy (похмуро).

Сьогодні ми будемо говорити про національні українські страви, такі як, борщ, вареники, голубці. Ці страви є візитною карткою України. Ми знайомі з ними із дитинства, вони нам нагадують про рідний дім.

1. Знайомимось з новими словами та уписуємо їх у словник.

cabbage

[ˈkæbɪʤ]

капуста

beetroot

[ˈbiːtruːt]

буряк

fruit

[fruːt]

фрукти

sour cream

[ˈsaʊə] [kriːm]

сметана

potato

[pəˈteɪtəʊ]

картопля

2. Працюємо за підручником на сторінці 84. Подивіться відео, повторюйте за диктором, прочитайте кожен текст тричі.

3. Працюємо у зошиті на друкованій основі на сторінці 63. 

Вправа 1. Обведи малюнки, які допоможуть дізнатися з чого варять борщ в Україні, олівцем червоного кольору. 
Вправа 2. Поглянь на страви, які люблять діти з різних країн, та пригадай їх назви. Допиши речення за зразком.
Надсилайте фото словника та зошита на електронну адресу ksena5552010@gmail.com або на Viber на 066 523 09 04.

Goodbye! 



Немає коментарів:

Дописати коментар